Translate

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Bani pe net cu Market Glory


http://www.marketglory.com/strategygame/Mihail32

Salutare tuturor,

In continuare o sa va prezint o posibilitate de a face bani pe net, pentru cine are timp liber, si este oarecum interesat de viata economica, de constuirea unei afaceri si de evolutia fireasca a societatii, chiar daca aceasta este una virtuala.

Este vorba de un joc care se numeste Market Glory, care este un simulator al unei economii mondiale, in care te dezvolti ca individ al societatii, avand la indemana diverse oportunitati, in functie de ce ti se potriveste mai bine.
Marea oportunitate a jocului este faptul ca din acesta, banii castigati in joc se pot converti in bani reali si se pot retrage, dupa ce s-au strans minim 20 E.

Povestea jocului de strategie MarketGlory
Criza economica a lovit Pamantul! Guvernele au ajuns la datorii impresionante, care se ridica peste capacitatea lor de plata. Lipsa lichiditatilor si devalorizarea galopanta a monedelor au dus la falimentul companiilor. Investitorii au disparut si intreaga economie este in colaps. Politicienii si-au pierdut increderea in propriile capacitati de a salva lumea si s-au lasat atrasi intr-o retea de coruptie, care a prins rapid radacini. Granitele s-au desfiintat, iar guvernele nu mai pot sustine financiar populatia si armatele. Imoralitatea, deruta, disperarea au atins cote alarmante.E timpul sa reconstruim lumea! Marii ganditori din toate tarile s-au intrunit si au pus la punct un nou sistem economic global, cu nume de cod MarketGlory. E o lume moderna, unde economia se bazeaza pe principii solide, o lume intemeiata pe incredere si onestitate, in care guvernele nu mai au posibilitatea de a se imprumuta, pentru a evita degradarea economica si politica.

Ia si tu parte la constructia noii lumi! Munceste zi de zi pentru a-ti dezvolta tara, lupta pentru patria ta! Aportul tau zilnic poate inclina balanta in favoarea unei dezvoltari rapide a unei lumi integre.

CUM PROCEDAM?

Primul pas este sa-ti faci cont aici:  Inregistrare


Dupa ce iti faci cont, intri in site, il dai in romana, ai un stegulet in dreapta sus ca sa faci asta.
Apoi mergi la Lupta, Lupta referali, si apoi Atac>Ataca acum. Lupta dureaza 10 minute. Iti apare sus in dreapta o clepsidra. La finalul luptei iti primesti banii. Banii ii vezi la Incasari in partea stg. mijloc.
Castigi putin la inceput. Poti duce 10 lupte pe zi.
 In acelasi timp dai la Munca, si te angajezi. Munca dureaza 24 ore. Adica dai iar a doua zi.  Dupa 7 zile lucrate consecutive primesti un bonus.
Banii pe care-i primesti ii gasesti la Incasari.
Dupa ce faci 20 E minim, poti sa-i retragi din joc.
Bani se fac si daca aduci oameni in joc. La Afiliati ai un link pe care-l dai la prieteni. Cine se inscrie de pe linkul tau, iti apare ca Referal. si  daca aduci 2 sa zicem, si acestia intra 5 zile in prima saptamana, castigi cate 0.1puncte de la fiecare adica 0.1x2x5=1 punct care inseammna duminica cam 1.05 E, in functie de fondul de premiere.
De retinut ca daca dai lupte cand ai energie 1, castigi putin adica 0.08 ron /lupta.
Daca iti cresti energia inainte de lupte, castigi mai mult din acestea.  De exemplu, daca ai energie 9, pe lupta castigi 0.72 ron
Ca sa castigi energie, dupa cateva lupte, dupa ce ai facut ceva banuti, iti cumperi articole de ziar de pe Acasa. Cat mai ieftine cu 0.11, 0.12 ron. Fiecare articol pe care-l cumperi iti aduce 0.3 energie in plus. Poti sa cumperi maxim 10 articole pe zi. Dupa 10 articole, le iei degeaba ca nu mai creste energia.

EXEMPLU:

   
INVESTITIE
   
0
   

   
ENERGIE
   
castig/lupta
   
1
   
1
   
0.08
   
2
   
1
   
0.08
   
3
   
1
   
0.08
   
4
   
1
   
0.08
   
5
   
1
   
0.08
   
6
   
1
   
0.08
   
7
   
1
   
0.08
   
8
   
1
   
0.08
   
9
   
1
   
0.08
   
10
   
1
   
0.08
   

   
   
0.8
   

   
Profit net
   
0.8
   
   
   
   
     
INVESTITIE
   
2.89
   
1 food  de1.99

   
ENERGIE
   
castig/lupta
   
+ 10 articole de 0.09
 1
   
9
   
0.72
   
   
2
   
8.82
   
0.7056
   
   
3
   
8.76
   
0.7008
   
   
4
   
8.7
   
0.696
   
   
5
   
8.64
   
0.6912
   
   
6
   
8.58
   
0.6864
   
   
7
   
8.52
   
0.6816
   
   
8
   
8.46
   
0.6768
   
   
9
   
8.4
   
0.672
   
   
10
   
8.34
   
0.6672
   
   

   
   
6.8976
   
   

   
Profit net
   
4.0076
   
   

Energie mai poti lua si din food de la Piata, sunt 3 nivele de food   calitate inferioara, pt care primesti 1 pct energie. Calitate normal pt care primesti 3 puncte energie, si calitate superioara pt care primesti 5 puncte energie
Mancarea se activeaza la ore fixe: 9.15, 15.15, 21.15, 03.15, si doar cate una de fiecare data. Daca iti cumperi 2 food calitate  inferioara  la ora 13, una se activeaza si creste energia cu un punct la 15.15, si cealalta seara, la 21.15.
Mai tarziu poti sa-ti infiintezi companii, sa produci anumite produse si sa le vinzi pe Piata, obtinand profit.
Asta e doar inceputul….. restul… mai tarziu…
Lupta in arena
Recomand sa incepeti luptele in arena dupa ce faceti ceva banuti din munca si luptele obisnuite.
Ca sa luptati in arena trebuie sa aveti cel putin o arma de atac, un echipament de protectie si energie minim 5 puncte.
Armele si echipamentele de protectie calitate joasa pot fi folosite la maxim 5 lupte in arena.
Armele si echipamentele de protectie calitate normala pot fi folosite la maxim 15 lupte in arena.
Armele si echipamentele de protectie calitate superioara pot fi folosite la maxim 25 lupte in arena.
Dupa numarul de lupte corespunzatoare nivelului de calitate ale armelor si echipamentelor, acestea dispar din inventar, iar pentru a purta alte lupte, trebuie sa investiti in altele.
Cand duceti o lupta, si o castigati, castigati un punct . Pana la 5 puncte sunteti Novice 1, ceea ce inseamna ca la sfarsitul zilei, ora 24.00 primiti un bonus  de 0.04E. Novice 2 dupa ce ati facut 18 puncte in arena, si primiti bonus de 0.08 E, s.a.m.d.


Gasiti in Arena nivelele pe care le puteti atinge si care este bonusul corespunzator fiecarui nivel.
Important: NU duceti luptele normale inafara arenei , in timp ce aveti pe stoc arme si echipamente de protectie, deoarece  se considera ca le-ati folosit, si le veti pierde dupa 5 lupte obisnuite (in cazul celor de calitate inferioara), fara ca sa va creasca punctajul in arena.
Ca sa fiti sigur ca invingeti in bataliile din arena, trebuie sa va alegeti adversari care au nivel de energie mai mic decat voi, si puncte de aparare/atac mai putine.
Este de preferat sa luptati cu jucatori nivele mai avansate, de exemplu daca esti Novice 1 si lupti cu un Novice 4 care nu are energie sau arme, si catigi, o sa primesti 5 puncte de arena in loc de unul singur, treceti mai usor de la un nivel la altul, cu mai putina investitie in arme si echipamente de protectie.
Avand in vedere ca bonusul se da la ora 24.00, recomand achizitionarea unui food calitate superioara pana in ora 21.00, care se activeaza la ora 21.15, si care iti creste energia cu 5 fata de cat ai initial, tot inainte de ora 24 cumperi si armele, pentru ca bonusul nu se acorda decat daca ai energie mai mare de 5, si daca ai arme de atac si echipamente de protectie

Daca sunteti tentati sa incercati, click aici: Inregistrare
Succes!! http://www.marketglory.com/strategygame/Mihail32

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu